Metodă de preparare
Pregătim sosul: amestecăm vinul cu zahărul, boabele de piper și frunza de dafin. Îl fierbem la foc mic circca 10 minute pînă se îngroașă.
Prăjim carnea pe tigaia grill, cîte 3-4 minute pe ambele părți.
Apoi presărăm sare și piper , o punem în tavă și o coacem în rolă 5-6 minute la 180oC.
Prăjim pe tigaie frunzele de spanac, presărăm puțină sare și o feliuță de usturoi.
Înfierbîntăm sosul și topim în el untul, amestecăm cît timp de îngroașă.
Servim fileul de vită alături de spanac și stopim totul cu sos.
Comentarii
Похожие статьи
-
Într-o companie plăcută oct 03, 2014
-
Salate iun 29, 2015
-
Salată cu brînză de capră oct 02, 2014
-
Steak de vită iun 19, 2014
-
Supă–cremă din spanac iun 17, 2014