Metodă de preparare
Pregătim sosul: amestecăm vinul cu zahărul, boabele de piper și frunza de dafin. Îl fierbem la foc mic circca 10 minute pînă se îngroașă.
Prăjim carnea pe tigaia grill, cîte 3-4 minute pe ambele părți.
Apoi presărăm sare și piper , o punem în tavă și o coacem în rolă 5-6 minute la 180oC.
Prăjim pe tigaie frunzele de spanac, presărăm puțină sare și o feliuță de usturoi.
Înfierbîntăm sosul și topim în el untul, amestecăm cît timp de îngroașă.
Servim fileul de vită alături de spanac și stopim totul cu sos.
Comentarii
Похожие статьи
-
Meniu de sărbătoare dec 17, 2014
-
Oul–un aliment gustos și foarte sănătos oct 28, 2014
-
Ciolan de porc în sos de miere dec 18, 2014
-
Exotica mandarină ian 08, 2015
-
Plăcinta de spanac în foietaj iun 09, 2014