Metodă de preparare
Spălăm și curățim cartofii. Îi dăm prin răzătoare.
Adăugăm sare, făina și oul bătut. Amestecăm bine totul.
Încingem uleiul în tigaie. Punem compoziția din cartof cu o lingură formînd clătite și le prăjim pe ambele părți pînă devin aurii.
Punem clătitele gata pe șervețele de hîrtie, ca să se scurgă surplusul de ulei.
Prăjim deoparte ceapa tăiată mărunt și o servim alături de clătite și smîntînă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Gustare caldă din cartofi cu sos din smăntînă oct 16, 2014
-
Galetta de cartofi cu somon afumat mai 23, 2014
-
Feliuțe de cartofi prăjiți în friteuză cu sos de... oct 16, 2014
-
Pateu de carne cu ciuperci iun 11, 2014
-
Marmeladă de ceapă iun 11, 2014