Metodă de preparare
Spălăm și curățim cartofii. Îi dăm prin răzătoare.
Adăugăm sare, făina și oul bătut. Amestecăm bine totul.
Încingem uleiul în tigaie. Punem compoziția din cartof cu o lingură formînd clătite și le prăjim pe ambele părți pînă devin aurii.
Punem clătitele gata pe șervețele de hîrtie, ca să se scurgă surplusul de ulei.
Prăjim deoparte ceapa tăiată mărunt și o servim alături de clătite și smîntînă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tăierea cepei fără lacrimi aug 18, 2014
-
Pancakes cu căpşuni şi crema de unt iul 31, 2014
-
Corăbioare cu legume iun 11, 2014
-
Budincă de cartofi cu carne mai 07, 2014
-
Tortilla spaniolă iul 07, 2014