Metodă de preparare
Sfecla se spală și se lasă la fiert în apă rece, pentru 30 minute. Ea, trebuie să fie aproape gata.
Se scoate din apă și se răcește. Se decojește și se feliază foarte subțire.
Mărul se spală, se taie pai sau cubulețe.
Oțetul de vin se amestecă cu sarea și amestecul de piper măcinat, împreună cu mierea. Adăugăm uleiul de nuci și amestecăm totul până la topirea ingredientelor.
Ceapa verde se taie perișoare.
Feliile de sfeclă se scot pe un platou și se garnisesc deasupra cu bucățelele de mere, se stropesc cu sos și se presară cu alunele tocate. Ornăm Carpaccio cu perișoare de ceapă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Legume coapte cu usturoi și ierburi aromate iul 03, 2014
-
Botvynia iun 16, 2014
-
Obatzda iun 11, 2014
-
Crunch estonian iun 17, 2014
-
Marmeladă de ceapă iun 11, 2014