Carpaccio de sfeclă

Просто&Вкусно - Gustări - Carpaccio de sfeclă

Ingrediente

pentru 4 porții:

 1 sfeclă mare

1 măr

2 ling. oțet de vin alb

1 linguriță miere

4 ling. ulei de nuci

2 ling. alune tocate

5 fire de ceapă verde

sare, amestec de piper proaspăt măcinat

 

Metodă de preparare

1

Sfecla se spală și se lasă la fiert în apă rece, pentru 30 minute. Ea, trebuie să fie aproape gata.

2

Se scoate din apă și se răcește. Se decojește și se feliază foarte subțire.

3

Mărul se spală, se taie pai sau cubulețe.

4

Oțetul de vin se amestecă cu sarea și amestecul de piper măcinat, împreună cu mierea. Adăugăm uleiul de nuci și amestecăm totul până la topirea ingredientelor.

5

Ceapa verde se taie perișoare.

6

Feliile de sfeclă se scot pe un platou și se garnisesc deasupra cu bucățelele de mere, se stropesc cu sos și se presară cu alunele tocate. Ornăm Carpaccio cu perișoare de ceapă.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи