Metodă de preparare
Cartofii se taie în cuburi mici, se prăjesc în fripteuză până se rumenesc. Se scot și se pun pe prosoape de hârtie pentru a se scurge uleiul.
Ceapa și jumătatea de ardei se taie deasemenea ca cartofii, în cuburi și se prăjesc în fripteuză.
Se amestecăbine ouăle, ceapa, cartofii, ardeiul. Se presară pătrunjel tocat, și iarăși se amestecă.
Se topește untul cu uleiul de măsline. Omleta se gătește într-o tigaie adâncă sub capac. Spre final se întoarce pe altă parte.
Comentarii
Похожие статьи
-
Omletă japoneză Tomago iun 09, 2014
-
Clătite clasice iul 08, 2014
-
Gătim acasă: Quiche iul 09, 2014
-
Mai rapid de atât nici că se poate! aug 04, 2014
-
Ouăle de Paști:vopsim cu copiii Master-Class №3 noi 09, 2013