Metodă de preparare
Fierbem sfecla în multă apă (la 1 kg de sfeclă – 3-4 l apă). La final, în fiertura de sfeclă se storc 2 lămâi și lasă să se răcească.
Fierbem ouăle.
Curățim sfecla și o dăm prin răzătoare.
Castraveții, de asemenea se decojesc și se dau prin răzătoare. Procedăm la fel cu ouăle și ridichea.
Tocăm fin ceapa verde și mărarul. Vrejele de sfeclă, leurda, ceapa și cealaltă verdeață pe care o avem se taie subțire, sub formă de pai.
Amestecăm legumele, verdeața și ouăle și le acoperim pe jumătate cu fiertura de sfeclă și cvas. Tot aici adăugăm carnea de anșoa. Potrivim de sare și piper la necesitate.
În farfurii adăugăm smântână și câte ½ sau ¼ de ou fiert.
Tags
Comentarii
Похожие статьи
-
Obatzda iun 11, 2014
-
Ravioli ian 22, 2015
-
Tăierea cepei fără lacrimi aug 18, 2014
-
Gătim acasă: Quiche iul 09, 2014
-
apr 16, 2025