Pateu din iepure

Просто&Вкусно - Gustări - Pateu din iepure

Ingrediente

370 gr carne de iepure fara os
50 gr morcov
70 gr ceapa
4 ling. smântână President 20%
sare, piper , paprica, cimbru

Metodă de preparare

1

Iepurele se gateste dupa metoda sous-vide (punem carnea intr-un pachet VID si o preparam in apa clocotita timp de 3 ore mentinind temperatura de 60 grade. ). Apoi lasam carnea in sosul format 24 ore. sotam legumele tocate si le adaugam la carne si mai inabusim 8 min.

2

Image Scoatem carnea din sosul format si o dam prin blender la regim PULS. Intr-un vas aparte amestecam sosul si legumele, condimentam si adaugam si carnea tocata. Omogenizam compozitia. Se servesc pe bruschete cu smântână, cimbru si sare mascata.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи