Metodă de preparare
Tăiem pai morcovul, iar varza de pechin o hăcuim.
Într-o farfurie adâncă batem spumă ouăle, potrivind de sare și amestecând bine.
Turnăm într-o tigaie încinsă 2 linguri ulei și micșorăm focul la mediu. Turnăm ouăle. Când acestea se prind pe la margini, le întoarcem atent cu o spatulă, ca să nu permitem ouălor să se extindă sub partea deja prinsă. Trebuie să obținem partea de jos bine pătrunsă, iar partea de sus trebuie să rămână un mic moale. Împărțim omleta din tigaie în câteva pătrate nu prea mari.
Adăugăm în tigaie orezul și-l amestecăm uniform cu pătratele de omletă, până orezul se rumenește destul.
În final, adăugăm morcovul tăiat și varza de pechin. Lăsăm să se rumenească amestecând continuu: legumele trebuie să se gătească bine. Potrivim de sare, adăugăm puțin zahăr, pentru a balansa gustul, iar înainte de a scoate de pe foc tigaie, amestecăm bine toate ingredientele.
Se servește cald, cu sos de soia.
Comentarii
Похожие статьи
-
Ragu din carne de vită cu varză și morcov mai 23, 2014
-
Skordalia, reteta traditionala greceasca iun 16, 2014
-
5 cine în tigae sep 02, 2015
-
Sfeclă și morcov caramelizate și coapte la rolă iun 11, 2014
-
Pește cu legume iun 17, 2014