Metodă de preparare
Curățim ficatul de peliculă și tendoane, îl tăiem în 4 bucăți. Fiecare bucată o tăvălim prin făină și le prăjim pe ambele părți pe o tigaie încinsă.
Mărul și ceapa se taie rondele și se călesc în tigaia încinsă într-un amestec de ulei și unt, până se înmoaie. Adăugăm zahărul și potrivim de sare și piper. Călim toate ingredientele, spre sfârșit adăugăm vinul și oțetul. Înăbușim la foc mic 5 minute, adăugăm ficatul și acoperim tigaia cu un capac.
Scoatem pe un platou ficatul, deasupra rondele de ceapă și măr caramelizat.
Comentarii
Похожие статьи
-
Colțunași cu ficat ian 09, 2014
-
Tabouleh iun 12, 2014
-
Salata “SUBA” in alta interpretare iun 11, 2014
-
Pate din ficat de pui cu jeleu din vin de Porto sep 23, 2014
-
Ficat de raţă cu chutney din ananas şi kiwi iun 04, 2014