Metodă de preparare
Pregătim aluatul pentru tartalete după rețeta clasică de bază. Le coacem.
Curățim mărul, îi scoatem cotorul și îl tăiem în feliuțe subțiri. Formăm o floare din feliuțele de măr și o așezăm pe hîrtia de copt. Presărăm cu 1 lingură de zahăr și punem în cuptor pentru 20 minute la 180oC.
Pregătim crema fiartă: amestecăm oul, zahărul și făina. Punem la foc. Turnăm laptele amestecînd continuu pînă se îndesește. În crema gata adăugăm untul, amestecăm.
Umplem o tartaletă cu cremă și punem floarea din măr deasupra.
Comentarii
Похожие статьи
-
Aperitiv de sfeclă, măr și mozzarella iun 10, 2014
-
Salata “SUBA” in alta interpretare iun 11, 2014
-
Budincă cu mere și migdale iun 26, 2014
-
Tartalete din aluat de ciocolată iun 19, 2014
-
Healthy smoothie mai 23, 2014