Metodă de preparare
Prăjim crupa de griș pe tigaie, timp de 3-4 minute, până începe a emana un miros caracteristic de nucă. Punem la fiert laptele și adăugăm în el grișul și zahărul. Fierbem 10-15 minute și amestecăm bine, ca să evităm cocoloașele.
Când terciul este gata, îl mutăm în cana de blender, adăugăm smântâna sau brânza topită și mixăm bine.
La servire, turnăm dulceața de vișine deasupra muss-ului de griș. Se servește atât cald, cât și rece.
Comentarii
Похожие статьи
-
Ile flottante aug 21, 2014
-
Budincă de brânză cu sos de fructe de pădure iun 16, 2014
-
Clătite clasice iul 08, 2014
-
Micul dejun cu broccoli și ou pashot iun 09, 2014
-
Frappuccino cu sirop de rodie iun 06, 2014