Metodă de preparare
Cartofii se taie în cuburi mici, se prăjesc în fripteuză până se rumenesc. Se scot și se pun pe prosoape de hârtie pentru a se scurge uleiul.
Ceapa și jumătatea de ardei se taie deasemenea ca cartofii, în cuburi și se prăjesc în fripteuză.
Se amestecăbine ouăle, ceapa, cartofii, ardeiul. Se presară pătrunjel tocat, și iarăși se amestecă.
Se topește untul cu uleiul de măsline. Omleta se gătește într-o tigaie adâncă sub capac. Spre final se întoarce pe altă parte.
Comentarii
Похожие статьи
-
Vișine din belșug aug 25, 2014
-
Вафли к завтраку на кефире ian 25, 2017
-
Smoothie bowl ian 30, 2017
-
Tortilla spaniolă iul 07, 2014
-
Omletă spaniolă cu cartofi iun 09, 2014