Metodă de preparare
Cartofii se taie în cuburi mici, se prăjesc în fripteuză până se rumenesc. Se scot și se pun pe prosoape de hârtie pentru a se scurge uleiul.
Ceapa și jumătatea de ardei se taie deasemenea ca cartofii, în cuburi și se prăjesc în fripteuză.
Se amestecăbine ouăle, ceapa, cartofii, ardeiul. Se presară pătrunjel tocat, și iarăși se amestecă.
Se topește untul cu uleiul de măsline. Omleta se gătește într-o tigaie adâncă sub capac. Spre final se întoarce pe altă parte.
Comentarii
Похожие статьи
-
Ravioli ian 22, 2015
-
Secretul este umplutura mar 31, 2015
-
Oul–un aliment gustos și foarte sănătos oct 28, 2014
-
Melodia Flamenco iun 25, 2014
-
Paella cu fructe de mare iul 07, 2014