Metodă de preparare
Cartofii se taie în cuburi mici, se prăjesc în fripteuză până se rumenesc. Se scot și se pun pe prosoape de hârtie pentru a se scurge uleiul.
Ceapa și jumătatea de ardei se taie deasemenea ca cartofii, în cuburi și se prăjesc în fripteuză.
Se amestecăbine ouăle, ceapa, cartofii, ardeiul. Se presară pătrunjel tocat, și iarăși se amestecă.
Se topește untul cu uleiul de măsline. Omleta se gătește într-o tigaie adâncă sub capac. Spre final se întoarce pe altă parte.
Comentarii
Похожие статьи
-
Muss de griș cu dulceață de vișine iun 09, 2014
-
Mini-budincă de spaghete cu brânză iun 09, 2014
-
Brioșe dis-de-dimineață iun 09, 2014
-
Clătite cu banane iul 08, 2014
-
Budincă din cu vișine iun 26, 2014