Metodă de preparare
Cartofii se taie în cuburi mici, se prăjesc în fripteuză până se rumenesc. Se scot și se pun pe prosoape de hârtie pentru a se scurge uleiul.
Ceapa și jumătatea de ardei se taie deasemenea ca cartofii, în cuburi și se prăjesc în fripteuză.
Se amestecăbine ouăle, ceapa, cartofii, ardeiul. Se presară pătrunjel tocat, și iarăși se amestecă.
Se topește untul cu uleiul de măsline. Omleta se gătește într-o tigaie adâncă sub capac. Spre final se întoarce pe altă parte.
Comentarii
Похожие статьи
-
Toast feb 13, 2015
-
Plăcintă de Loran cu somon, păstăi verzi și ciuperci iun 03, 2014
-
Tortilla spaniolă iul 07, 2014
-
Mic dejun mar 31, 2014
-
Supă cu usturoi iul 07, 2014