Budincă de brânză cu sos de fructe de pădure

Просто&Вкусно - Mic dejun - Budincă de brânză cu sos de fructe de pădure

Ingrediente

200 gr brânză grasă

1 ou1 ling. crupă de griș

1 ling. zahăr 

pentru sos: 

1 pahar mix de fructe congelate sau fructe proaspete 

2 ling. zahăr

Metodă de preparare

1

Preîncălzim cuptorul la 180 grade C.

2

Separăm gălbenușurile de albușuri.

3

Mixăm bine gălbenușurile cu zahăr, până capătă o culoare albă. Adăugăm brânza și frecăm toate ingredientele. Încorporăm crupa de griș, amestecăm.

4

Albușurile se bat spumă și se încorporează treptat în compoziția de brânză.

5

Compoziția de brânză se porționează în tăvi de copt pentru muffins și se coc 30 minute.

6

Pentru sos: amestecăm cu blenderul fructele și zahărul. Trecem prin sită pireul de fructe, ca să scoatem sâmburii.

7

Budinca se servește caldă, și se stropește cu sosul de fructe.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mic dejun




Comentarii

Похожие статьи