Metodă de preparare
Preîncălzim cuptorul la 180 grade C.
Separăm gălbenușurile de albușuri.
Mixăm bine gălbenușurile cu zahăr, până capătă o culoare albă. Adăugăm brânza și frecăm toate ingredientele. Încorporăm crupa de griș, amestecăm.
Albușurile se bat spumă și se încorporează treptat în compoziția de brânză.
Compoziția de brânză se porționează în tăvi de copt pentru muffins și se coc 30 minute.
Pentru sos: amestecăm cu blenderul fructele și zahărul. Trecem prin sită pireul de fructe, ca să scoatem sâmburii.
Budinca se servește caldă, și se stropește cu sosul de fructe.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cruassant iun 09, 2014
-
Omletă japoneză Tomago iun 09, 2014
-
Запеканка из макарон и цветной капусты dec 12, 2016
-
Omletă clasică franceză iun 09, 2014
-
Gogoși de brânză iun 09, 2014