Metodă de preparare
Amestecăm într-un bol brânza, ouăle și zahărul.
Cernem făina împreună cu praful de copt și sarea, și adăugăm la compoziția de brânză. Amestecăm bine.
Modelăm din aluatul nostru gogoși cu diametrul de 2-3 cm.
Într-un ceaun sau într-o cratiță adâncă încingem ulei.
Punem gogoșii în uleiul încins, câte 2-3 bucăți.
Prăjim gogoșii 4-5 minute, amestecând continuu.
Gogoșii prăjiții se scot un șervet de hârtie, pentru ca să se scurgă surplusul de ulei.
Gogoșii se servesc fierbinți, presărați cu pudră de zahăr.
Comentarii
Похожие статьи
-
Master class-coacem Pască apr 03, 2014
-
Caisele,fructele mîngîiate de soare iul 02, 2014
-
Budincă cu verdeață și ierburi iun 26, 2014
-
Colțunași cu caise iul 02, 2014
-
Essential smoothie mai 23, 2014