Metodă de preparare
Amestecăm într-un bol brânza, ouăle și zahărul.
Cernem făina împreună cu praful de copt și sarea, și adăugăm la compoziția de brânză. Amestecăm bine.
Modelăm din aluatul nostru gogoși cu diametrul de 2-3 cm.
Într-un ceaun sau într-o cratiță adâncă încingem ulei.
Punem gogoșii în uleiul încins, câte 2-3 bucăți.
Prăjim gogoșii 4-5 minute, amestecând continuu.
Gogoșii prăjiții se scot un șervet de hârtie, pentru ca să se scurgă surplusul de ulei.
Gogoșii se servesc fierbinți, presărați cu pudră de zahăr.
Comentarii
Похожие статьи
-
Gustare rapidă iun 12, 2014
-
Brânzoaice cu sirop de zmeură iun 09, 2014
-
Budincă din brînză dec 05, 2013
-
Grillette cu brânză de usturoi iun 11, 2014
-
Budincă de brânză cu sos de fructe de pădure iun 16, 2014