Gogoși de brânză

Просто&Вкусно - Mic dejun - Gogoși de brânză

Ingrediente

250 gr brânză

2 ouă

50 gr zahăr

200 gr făină

2 lingurițe praf de copt

1 linguriță sare

Metodă de preparare

1

Amestecăm într-un bol brânza, ouăle și zahărul.

2

Cernem făina împreună cu praful de copt și sarea, și adăugăm la compoziția de brânză. Amestecăm bine.

3

Modelăm din aluatul nostru gogoși cu diametrul de 2-3 cm.

4

Într-un ceaun sau într-o cratiță adâncă încingem ulei.

5

Punem gogoșii în uleiul încins, câte 2-3 bucăți.

6

Prăjim gogoșii 4-5 minute, amestecând continuu.

7

Gogoșii prăjiții se scot un șervet de hârtie, pentru ca să se scurgă surplusul de ulei.

8

Gogoșii se servesc fierbinți, presărați cu pudră de zahăr.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mic dejun




Comentarii

Похожие статьи