Metodă de preparare
Vasul pentru înghețată se pune la congelator, pentru răcire.
Tăiem cuburi 200 gr căpșune. Cealaltă parte de căpșune o facem pireu și o amestecăm în blender cu iaurtul și pudra de zahăr, până la omogenizare.
Compoziția de iaurt cu căpșune se pune în vasul pentru înghețată și se prepare înghețata conform instrucțiunilor.
Adăugăm bucăți de căpșune în înghețată, mai amestecăm totul încă o data și punem la congelator, până îngheață completamente.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tort cu cremă de brânză și jeleu de căpșuni mai 23, 2014
-
Tort ”Pavlova” cu căpșuni și poamă albă iun 16, 2014
-
Cocktailuri de lapte sep 02, 2015
-
Gheaţă de fructe iul 30, 2014
-
Granită de portocale iul 30, 2014