Tort cu cremă de brânză și jeleu de căpșuni

Просто&Вкусно - Torturi - Tort cu cremă de brânză și jeleu de căpșuni

Ingrediente

Pentru aluat:

2 ouă

100 gr zahăr

100 gr făină

 

Pentru cremă:

300 gr brânză Filadelfia

100 ml frișcă 33-35%

2 ouă

100 gr zahăr

1 linguriță extract de vanilie

 

Pentru jeleu:

 

400 gr căpșune

 

3 plicuri jele de căpșune

Metodă de preparare

1

Preparăm blatul pentru tort: batem ouăle cu zahărul până la spumă (le mixăm nu mai mult de 5-7 minute). Încorporăm făina și amestecăm bine totul. Tava pentru copturi cu diametru 28 cm, se unge cu unt și se toarnă în ea aluatul. SE duce la cuptorul preîncălzit la 180 grade C și se lasă la copt pentru10-15 minute. Răciți blatul.

2

Preparăm crema: brânza Filadelfia se amestecă cu zahărul. Se adaugă frișca și o linguriță de esență de vanilie. Crema se scoate deasupra blatului copt. Iarăși ducem totul la rola preîncălzită și coacem 25-30 minute. Răcim.

3

Căpșunile se taie în jumătăți și se ornează peste crema de brânză răcită. Jeleul se prepară după instrucțiunile de pe plic, dar folosiți de două ori mai puțin lichid decât e indicat. Atent turnăm jeleul deasupra căpșunilor și lăsăm să se prindă.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Torturi




Comentarii

Похожие статьи