Metodă de preparare
Spălăm mandarine și le curățim de coajă și de albeață. Crestăm rodia și o desfacem, adunăm cît mai multe boabe.
Intr-o cratită cu fundul gros punem mandarinile curățite, babele de rodie, zahărul, apa și cardamonul. Fierbem totul pănă ce feliuțele de mandarine se vor înmuia, iar boabele de rodie se vor desface.
Cînd dulceața este gata o lăsăm să se răcească. Apoi o turnăm în borcane sterilizate.
Comentarii
Похожие статьи
-
Оформление банок с закрутками oct 15, 2014
-
Dulceață de vișine cu coriandru și migdale iun 19, 2014
-
Dulceață de coacăză roșie cu lămîi confiate iun 19, 2014
-
Dulceaţa de cireşe albe iun 03, 2014
-
Gutuia – fructul de fier sep 17, 2014