Metodă de preparare
Ouăle se spală bine sub apă. Foarte atent cu cuţitul sau cu un ac faceţi o gaură în ele , în aşa mod ca să vă fie comod să turnaţi în ele aluat. Agitaţi fiecare ou în parte, şi sustrageţi din ele tot conţinutul. Obţineţi nişte forme de ouă goale. Aceste forme obţinute le înmuiaţi în apă cu sare timp de o oră, din timp amestecaţi bine apa cu sarea.
Bateţi 3 ouă cu zahăr. Ciocolata şi untul le topiţi într-o baie de apă.
Masa de ciocolată apoi se răceşte şi în ea se adaugă ouăle bătute şi făina. După care puneţi aluatul într-un sac de patiserie şi umpleţi formele de ou, în prealabil unse în interior cu ulei.
Se coc în rola preîncălzită până la 180 de grade timp de 20 minute.
După coacere se lasă să se răcească şi foarte atent se îndepărtează coaja.
Se decorează cu glazură şi cu pudră de sărbătoare.
Comentarii
Похожие статьи
-
Duminica Paștelui în sânul familiei mar 24, 2015
-
noi 22, 2024
-
Tradiţii pascale la moldovenii mar 28, 2014
-
noi 22, 2024
-
Compoziție pascală apr 01, 2014