Metodă de preparare
Punem la foc o cratiță cu fundul gros, turnăm în ea apa și zahărul, amestecăm bine pînă se dizolvă. Facem focul mic și amestecăm continuu pînă obținem concentrația dorită, avem grijă să nu se schimbe la culoare.
Într-o tigaie uscată prăjim semințele de coriandru și fulgii de migdale 1-2 minute. In siropul pregătit adineauri adăugăm vișinile, coriandrul și migdalele. Fierbem totul 10-12 minute.
Dulceața gata o turnăm în borcane sterilizate și le lăsăm să se răcească. Le introducem în frigider pentru cîteva zile.
Comentarii
Похожие статьи
-
Dulceață de piersici și caise cu cafea iun 19, 2014
-
Mănîncă lămîia întreagă dec 16, 2014
-
Aperitiv conuri din cașcaval cu migdale dec 19, 2014
-
Aperitiv de brânză cu caise uscate iun 12, 2014
-
Tartă cu gutuie și migdale sep 24, 2014