Iaurt cu căpșune

Просто&Вкусно - Deserturi - Iaurt cu căpșune

Ingrediente

500 ml iaurt natural

4 ling. fulgi de porumb

250 gr căpșune

1 prăsadă

50 gr alune tocate

 

2 ling. pudră de zahăr

Metodă de preparare

1

Facem piure din 100 gr căpșune, în care punem 1 lingură de zahăr tos și 250 ml iaurt. Amestecăm.

2

250 ml iaurt se amestecă cu 1 lingură zahăr pudră și alune mărunțite.

3

Căpșunele rămase și prăsada curățată, se taie bucăți mici.

4

Turnăm în borcan straturile de iaurt cu alune, apoi 1 lingură fulgi de porumb, bucățele de căpșune, iaurt de căpșune și bucățele de prăsadă. Presarăm ușor cu zahăr tos.

5

Dăm la rece, pentru 30 minute.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Deserturi




Comentarii

Похожие статьи