Turtă cu sos de brânză de vaci şi somon afumat

Просто&Вкусно - Gustări - Turtă cu sos de brânză de vaci şi somon afumat

Ingrediente

Pentru  8 porţii:

350 g de turtă (lavaş sau tortilias)

180 g caşcaval din brânză de vaci

70 g smântână President

2 lg de capere tocate mărunt

1 ceapă roşie

2 lg de mărar tocat mărunt

250 g somon afumat

Metodă de preparare

1

Cuptorul se încălzeşte până la 200°С. Turtele se amplasează în cuptor la un nivel mediu, pentru a le usca, timp de 5 minute. Apoi se înfăşoară în folii.

2

Image Într-un bol se amestecă caşcavalul, smântâna President, caperele tocate, mărarul, apoi toate astea le puneţi într+un conteiner alimentar.

3

Separat, înfăşuraţi somonul afumat în folie. La un picnik, va fi foarte uşor să preparaţi o turtă, ungând-o doar cu sos, după care adăugaţi şi bucăţi-le de somon.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи