Metodă de preparare
Morcovul se spală şi se curăţă.
Strivim usturoiul cu sare, adăugăm sucul de portocală şi uleiul de măsline.
Scoatem morcovul pe hârtia de pergament, îl stropim cu sosul preparat în prealabil şi-l presărăm cu ierburi uscate de Provence. Sigilăm pergamentul şi coacem la 180 grade C, timp de 20 minute. (Timpul de coacere a morcovului, variază din contul dimensiunilor morcovului).
Comentarii
Похожие статьи
-
Skordalia, reteta traditionala greceasca iun 16, 2014
-
Granită de portocale iul 30, 2014
-
Supă–cremă din morcov cu pesmeți picanți ian 28, 2015
-
Sfeclă și morcov caramelizate și coapte la rolă iun 11, 2014
-
Ciuperci umplute cu brânză și roșii uscate în ulei iun 11, 2014