Morcovel în suc de portocală

Просто&Вкусно - Gustări - Morcovel în suc de portocală

Ingrediente

500 gr morcov ras

0,5 portocală (stoarcem sucul)

1 căţel mic de usturoi

1 lg. ulei de măsline

Un vârf cuţit ierburi de Provence

Sare

Metodă de preparare

1

Morcovul se spală şi se curăţă.

2

Strivim usturoiul cu sare, adăugăm sucul de portocală şi uleiul de măsline.

3

Scoatem morcovul pe hârtia de pergament, îl stropim cu sosul preparat în prealabil şi-l presărăm cu ierburi uscate de Provence. Sigilăm pergamentul şi coacem la 180 grade C, timp de 20 minute. (Timpul de coacere a morcovului, variază din contul dimensiunilor morcovului).



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи