Panini de pui

Просто&Вкусно - Gustări - Panini de pui

Ingrediente

0,5 piept de găină

1 roșiepuțină paprica

cașcaval topit 

4 chifle

Metodă de preparare

1

Dizolvăm sarea în apă și lăsăm pieptul de pui în acest amestec, 1,5 oră. Apoi, scoatem carnea într-o tavă, o presărăm cu fulgi de paprica și o stropim cu puțin ulei. Punem tava cu carne în cuptorul preîncălzit la 180 grade C, pentru 30 minute. Lăsăm carnea să se răcească puțin, după ce o feliem subțire.

2

Image 1 etapă: tăiem chiflele în jumătate, le ungem cu cașcavalul topit iar deasupra adăugăm carnea de pui.

3

Image 2 etapă: aranjăm deasupra feliile de roșie.

4

Image 3 etapă: acoperim chifla cu a doua parte tăiată. Încingem tigaia-grill și rumenim pe ambele părți Panini, prinzându-l cu un capac plat.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи