Metodă de preparare
Tăiem carnea în fășii subțiri. Fiecare bucată o învelim în folie și o batem ușor. O sărăm și o pipărăm.
Pe tigaia grill încinsă bine călim bucățile de ardei gras și cozile de ceapă verde timp de 3-4 minute.
Peste fiecare bucată de carne punem ardeii copți și ceapa verde. Facem rulouri și le fixăm cu scobitori.
Încingem în tigaie ulei și călim rulourile timp de 3-5 minute, întorcându-le de pe o parte pe alta.
Adăugăm sosul de soia, oțetul de orez și zahărul. Caramelizăm rulourile timp de 2-3 minute.
La servire, scoatem scobitorile și servim cu legume, stropindu-le cu sosul din tigaia unde s-au călit rulourile.
Comentarii
Похожие статьи
-
Piept de pui pane cu ardei copţi în marinadă aug 22, 2014
-
Pateu de carne cu ciuperci iun 11, 2014
-
Legume cu brânză dip iun 10, 2014
-
Ceahohbili iul 08, 2014
-
File de vită cu spanac dec 17, 2014