Metodă de preparare
Tăiem carnea feliuțe, o batem pe ambele părți. Condimentăm cu piper, sare, coriandru și cimbru.
Adăugăm oțetul, amestecăm și lăsăm sa se întrepătrundă 30-35 minute.
Curățăm cartofii și îi tăiem pai, îi uscăm cu șervețele.
Prăjim carnea mai întîi la foc mare cîteva minute, apoi facem focul mic și mai pregătim 30 minute. Cu 10 minute înainte să fie gata carnea adăugăm peste ea ceapa tăiată inele.
Prăjim cartofii pînă obțin o crustă rumenă.
Punem cartofii pe farfurie, deasupra așezăm carnea și asezonăm cu cimbru proaspăt.
Servim imediat.
Comentarii
Похожие статьи
-
3 ингредиента mar 15, 2016
-
Piept de pui cu ananas iun 17, 2014
-
Основательная трапеза feb 17, 2016
-
Salau cu sos pesto mai 20, 2014
-
Cartofi umpluţi iun 11, 2014