Omletă cu legume–julienne

Просто&Вкусно - Mic dejun - Omletă cu legume–julienne

Ingrediente

1 lgt. pătrunjel tocat fin

1 praz

1 morcov

1 bostănel

1 ardei dulce

50 ml bulion de legume

1 lg. ulei de răsărită

O felie nu prea mare de ghimber

1 ouă

Metodă de preparare

1

Legumele se taie în formă de pai subțire. Ghimbirul se dă prin răzătoare.

2

Încingem în tigaie ½ lingură ulei de răsărită. Legumele și ghimbirul se călesc timp de 5 minute, amestecând continuu. Adăugăm bulionul și potrivim de sare și piper. Legumele se înăbușă 5 minute.

3

Batem ouăle cu pătrunjelul tocat fin și coacem omleta în mod tradițional. Rulăm omleta deja gata într-un sul strâns și tăiem rondele subțiri, de 5 mm lățime.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mic dejun




Comentarii

Похожие статьи