Metodă de preparare
Tăiem vînăta dealungul în 8 fâșii, brânza mozzarella o desfacem în 8 bucăți, rupem frunzele de busuioc.
Condimentăm cu sare și piper fâșiile de vînătă. Punem deasupra o frunzuliță de busuioc și o bucățică de mozzarelle. Rulăm vînăta și o prindem cu scobitoarea.
Așternem într-o tavă hîrtie de copt, așezăm rulourile în ea și le stropim cu ulei de măsline. Încălzim rola la 180oC. Introducem rulourile la cuptor pentru 20-25 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Bucătăria Greciei cu Anna Dema apr 14, 2015
-
Vinete cu brînză aug 25, 2014
-
Vinete umplute cu carne de miel iun 10, 2014
-
Caponata iun 10, 2014
-
Ghiveci de vinata iun 11, 2014