Metodă de preparare
Carnea se taie pătrățele nu prea mari, ceapa se taie rondele.
Amestecăm carnea, ceapa, sarea, piperul măcinat împreună cu zira.
Modelăm forma pentru Somsa, punând pe mijloc umplutura. Fixăm umplutura din interior și o punem pe tavă cu ”cusătura” în jos.
Se bate oul și ungem cu peria toată suprafața a Somsa, presărând cu semințe de susan.
Ducem tava în cuptorul preîncălzit la 200 grade și coacem Somsa, 40 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Checuri de ciocolată cu nuci și seminţe de rodie mai 23, 2014
-
Maina iun 09, 2014
-
Cupcake-uri cu gem aug 08, 2014
-
Plăcintă de Loran cu somon, păstăi verzi și ciuperci iun 03, 2014
-
Torturi cu somon slab sarat iun 09, 2014