Somsa

Просто&Вкусно - Gustări - Somsa

Ingrediente

Aluat de foitaj

800 gr carne de berbec

5 cepe medii

1 ou               

1 linguriță zira

Semințe de susan

Piper măcinat, sare

Metodă de preparare

1

Carnea se taie pătrățele nu prea mari, ceapa se taie rondele.

2

Amestecăm carnea, ceapa, sarea, piperul măcinat împreună cu zira.

3

Modelăm forma pentru Somsa, punând pe mijloc umplutura. Fixăm umplutura din interior și o punem pe tavă cu ”cusătura” în jos.

4

Se bate oul și ungem cu peria toată suprafața a Somsa, presărând cu semințe de susan.

5

Ducem tava în cuptorul preîncălzit la 200 grade și coacem Somsa, 40 minute.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи