Metodă de preparare
Carnea de porc se taie marunct si se trece prin masina de tocat. Ceapa si usturoiul se maruntesc si se adauga la carnea toccata. Se potriveste de sare si piper.
Spalam ciupercile si separam coditele de palarioare. Cu ajutorul unei lingurite scobim putin mijlocul palarioarei si apoi o umplem cu carnea tocata. Pont: cand palarioara este gata umpluta, strangeti usor cu palma umplutura.
Ciupercile se calesc usor in ulei la foc mediu, pe ambele parti, cca 4 minute. Adaugam in tigaie o lingura sos de soia, punem capacul si lasam inca pentru cateva minute la foc.
Frunzele de salata/verdeata se rup bucati. Deasupra adaugam ardeiul iute taiat rondele (daca este prea iute, il curatim de seminte) si feliile de grapefruit. Stropim salata cu suc de lime si sos de soia. Pentru o aroma mai intensa, puteti adauga si cateva picaturi de ulei de susan. Totul se amesteca bine si se serveste cu ciupercile fierbinti.
Comentarii
Похожие статьи
-
Базилик… Царский аромат iul 15, 2015
-
Tocana moldovenească sep 24, 2014
-
Salată cu căpșuni, fenicul și țelină iun 06, 2014
-
Vinete ca la greci aug 25, 2014
-
Salată de vară aug 16, 2013