Palarioare de champignon umplute cu carne de porc

Просто&Вкусно - Gustări - Palarioare de champignon umplute cu carne de porc

Ingrediente

300 g carne de porc

Ciuperci shampignon mari

Ulei

1 ceapa medie

2 catei usturoi 

Pentru salata: 

Frunze de salata (busuioc, rucolla, eisberg, coreandru verde)

Suc de lime

Ardei chilly

½ ardei gras rosu

Cateva felii de grapefruit decojit

1 lingurita sos de soia 

Metodă de preparare

1

Carnea de porc se taie marunct si se trece prin masina de tocat. Ceapa si usturoiul se maruntesc si se adauga la carnea toccata. Se potriveste de sare si piper.

2

Spalam ciupercile si separam coditele de palarioare. Cu ajutorul unei lingurite scobim putin mijlocul palarioarei si apoi o umplem cu carnea tocata. Pont: cand palarioara este gata umpluta, strangeti usor cu palma umplutura.

3

Ciupercile se calesc usor in ulei la foc mediu, pe ambele parti, cca 4 minute. Adaugam in tigaie o lingura sos de soia, punem capacul si lasam inca pentru cateva minute la foc.

4

Frunzele de salata/verdeata se rup bucati. Deasupra adaugam ardeiul iute taiat rondele (daca este prea iute, il curatim de seminte) si feliile de grapefruit. Stropim salata cu suc de lime si sos de soia. Pentru o aroma mai intensa, puteti adauga si cateva picaturi de ulei de susan. Totul se amesteca bine si se serveste cu ciupercile fierbinti.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи