Metodă de preparare
Spălăm cartofii, îi curățim și îi tăiem feliuțe. Îi fierbem în apă cu puțină sare. Scurgem apa și lăsăm cartofii să se răcească.
Amestecăm într-un bol mare sucul de lămîie, un vîrf de cuțit de sare, piper negru, tulpinile de țelină tocate mărunt, pătrunjelul, hreanul și smîntîna. Amestecăm bine totul.
Adăugăm cartofii peste sos, lăsăm puțin salata să se îmbrățișeze gusturile.
Așternem în farfurie feliuțele de prosciutto, așa încît să atîrne pe margine. Punem salata la mijloc, apoi ridicăm marginile feliuțelor de prosciutto.
Presărăm salata cu frunze de țelină și o stropim cu ulei de măsline.
Comentarii
Похожие статьи
-
Garnitură de păstăi cu bacon apr 08, 2014
-
Atelier gastronomic "Delicii în Postul Mare" cu Tamara... mar 17, 2015
-
Polenta cu roşii ricotta şi prosciutto mai 19, 2014
-
Club sandwich aug 08, 2014
-
Salată din fructe cu jeleu din portocale aug 22, 2014