Metodă de preparare
Se gătește polenta (mămăliga), se răstoarnă într-o tavă, unsă cu ulei de măsline, se nivelează și se lasă să se răcească. Când mamaliga s-a răcit, se taie, folosind forma de inel,formând discuri de polenta şi se coace la 220 de grade până se rumenește.
Pentru servire se pune pe farfurie un disc de polenta, care se unge cu brânză ricotta, omogenizată cu verdețuri proaspete și sare, apoi se așterne o felie de roşie și se acoperă cu un alt strat de polenta. La final se ornează cu prosciutto și se servește imediat.
Comentarii
Похожие статьи
-
Clasica moldovenească apr 29, 2015
-
Pui cu cherry şi busuioc iun 16, 2014
-
Fileu de pește cu legume și pasta fusilli iun 16, 2014
-
Pui în marinadă de muștar cu cartofi tineri mai 23, 2014
-
Calzone pizza închisă mai 28, 2014