Patate arraganate

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Patate arraganate

Ingrediente

Pentru 4 porții:

7 lg ulei de măsline

500 g cartofi tăiați subțire

1 lng oregano uscat

Sare, piper

Un pumn mare de busuioc

300 g  ceapă roșie tocată

400 g de roșii cherry înjumătățite

1 lg vin alb

Metodă de preparare

1

Preîncălziți rola pînă la 180 de grade. În tava de copt turnați ulei de măsline. Puneți un strat de cartofi, presurați cu oregano, condimentați cu sare și piper, deasupra puneți cîteva frunze de busuioc, un strat de ceapă și roșii, stropindu-le cu ulei de măsline. Apoi iarăși adăugați un strat de cartofi- și așa mai departe până cînd nu veți pune toate ingredientele. Deasupra turnați ulei de măsline și vin alb.

2

Acoperiți tava de copt cu folie de aluminiu și coaceți în rolă timp de 45 de minute. După care scoateți folia și controlați dacă cartofii s-au copt. Puneți în rolă încă pentru 10-15 minute, pînă cartofii vor fi copți bine.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи