Metodă de preparare
Preîncălziți rola pînă la 180 de grade. În tava de copt turnați ulei de măsline. Puneți un strat de cartofi, presurați cu oregano, condimentați cu sare și piper, deasupra puneți cîteva frunze de busuioc, un strat de ceapă și roșii, stropindu-le cu ulei de măsline. Apoi iarăși adăugați un strat de cartofi- și așa mai departe până cînd nu veți pune toate ingredientele. Deasupra turnați ulei de măsline și vin alb.
Acoperiți tava de copt cu folie de aluminiu și coaceți în rolă timp de 45 de minute. După care scoateți folia și controlați dacă cartofii s-au copt. Puneți în rolă încă pentru 10-15 minute, pînă cartofii vor fi copți bine.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cartofi copți cu prosciutto iun 09, 2014
-
Bărcuțe din vinete aug 25, 2014
-
Cartofi copți cu oregano ian 12, 2015
-
Odjahuri iul 08, 2014
-
Gustare caldă din cartofi cu sos din smăntînă oct 16, 2014