Metodă de preparare
Curățim ceapa și o tăiem pătrățele. Salamul se taie felii.
Încingem tigaia și o ungem cu ulei. Călim ceapa, apoi adăugăm salamul.
Adăugăm orezul și-l rumenim ușor în ulei, împreună cu salamul și ceapa. Turnăm vinul și mai lăsăm un pic pe foc, să se călească. Apoi, peste orez turnăm sucul de tomate și apa, astfel încât apa să cuprindă orezul cu 2 degete mai mult. Potrivim de sare. Acoperim orezul cu capac și lăsăm la foc pe 10-15 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Somon „EN CROUTE” mai 20, 2014
-
Pastă cu somon mai 20, 2014
-
Salau cu sos pesto mai 20, 2014
-
Alimentația ayurvedică cu Lucia Berdos mar 12, 2015
-
Pilav rapid cu cârnăciori de casă iun 05, 2014