Metodă de preparare
Peștele se taie cuburi și se călește în tigaie încinsă până se rumenește.
Curățim ceapa, o tăiem mărunt și o adăugăm la pește. Prăjim împreună cca 5 minute, după care adăugăm vinul și-l lăsăm să se evaporeze. Adăugăm frișca și o aducem la fierbere. Ținem la foc mic, până se îngroașă sosul. Potrivim de sare și piper, adăugăm mărarul tocat fin.
Fierbem pasta al dente, într-o cantitate mare de apă sărată. Lăsăm să se scurgă și o adăugăm la sos. Pastele se amestecă și pot fi servite.
Comentarii
Похожие статьи
-
Somon în sos iun 03, 2014
-
Pasta fusilli cu fasole şi cârnăciori afumaţi mai 19, 2014
-
Plăcintă de Loran cu somon, păstăi verzi și ciuperci iun 03, 2014
-
Цветной обед с Антониной Гурецкой sep 24, 2015
-
Ce trebuie să fie pe masa de Revelion în 2015 dec 16, 2014