Fileu de pește cu legume și pasta fusilli

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Fileu de pește cu legume și pasta fusilli

Ingrediente

200 gr macaroane în formă de spirală

300 gr fileu de pește

200 gr roșii cherry

1 bostănel mediu

1 ceapă medie

3 ling. ulei

½ legătură ceapă verde

½ legătură pătrunjel

Metodă de preparare

1

Macaroanele se fierb conform instrucțiunilor de pe pachet.

2

Fileul de pește se spală bine și se usucă cu prosopul de hârtie.

3

Încingem pe tigaie 1 lingură ulei. Prăjim fileul de pește, câte 5 minute pe ambele părți.

4

Roșiile se spală și se taie în patru. Ceapa se curăță și se taie mărunt. Bostănelul se feliază în fâșii subțiri. Verdeața se toacă mărunt.

5

Adăugăm într-o cratiță 2 linguri de ulei și rumenim în el ceapa, cca 2 minute. Adăugăm fâșiile de bostănel și roșiile cherry. Înăbușim legumele cca 5 minute. Potrivim de sare și piper.

6

La servire, scoatem pe farfurie macaroanele, lateral scoatem legumele și fileul de pește prăjit.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи