Metodă de preparare
Curățim ceapa și o tăiem pătrățele. Cârnăciorii îi tăiem rondele.
Încingem tigaia și o ungem cu ulei. Călim ceapa, apoi adăugăm cârnăciori.
Adăugăm orezul și-l rumenim ușor în ulei, împreună cu cârnăciorii și ceapa. Turnăm vinul și mai lăsăm un pic pe foc să se călească. Apoi, peste orez turnăm apa, astfel încât apa să cuprindă orezul cu 2 degete mai mult. Adăugăm fulgii de paprica dulce, potrivim de sare. Acoperim orezul cu capac și lăsăm la foc pe 10-15 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Somon „EN CROUTE” mai 20, 2014
-
Vinete umplute cu carne de miel iun 10, 2014
-
Teatrul Gastronomic:orez pe masala apr 05, 2016
-
Paella cu fructe de mare sep 22, 2014
-
Alimentația ayurvedică cu Lucia Berdos mar 12, 2015