Metodă de preparare
Curățim ceapa și o tăiem pătrățele. Cârnăciorii îi tăiem rondele.
Încingem tigaia și o ungem cu ulei. Călim ceapa, apoi adăugăm cârnăciori.
Adăugăm orezul și-l rumenim ușor în ulei, împreună cu cârnăciorii și ceapa. Turnăm vinul și mai lăsăm un pic pe foc să se călească. Apoi, peste orez turnăm apa, astfel încât apa să cuprindă orezul cu 2 degete mai mult. Adăugăm fulgii de paprica dulce, potrivim de sare. Acoperim orezul cu capac și lăsăm la foc pe 10-15 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pui în marinadă de muștar cu cartofi tineri mai 23, 2014
-
Bucătăria Indiană mar 03, 2015
-
Alimentația ayurvedică cu Lucia Berdos mar 12, 2015
-
Somon în sos de vanilie iun 03, 2014
-
mai 09, 2024