Metodă de preparare
Prăjim baconul într-o tigaie fără ulei, apoi punem feliile una peste alta și le înjumătățim. În aceeași tigaie prăjim pieptul de pui cîte 3 minute pe fiecare parte. Punem apoi capacul și mai pregătim la foc mic încă 3 minute. Stingem focul și lăsăm 5 minute. Apoi tăiem pieptul de găină feliuțe subțiri.
Ouăle fierte tari le tăiem cerculețe. Prăjim pâinea în toaster sau pe tigaie pînă se rumenește pe ambele părți. Spălăm bine frunzele de salată și le tăiem fîșii subțiri. Roșiile le tăiem cerculețe. Amestecăm maioneza cu ambele feluri de muștar.
Aranjăm în fața noastră 3 felii de pâine, le ungem cu sos, punem baconul apoi pieptul de găină. Le acoperim cu alte trei felii de pâine unse cu sos.
Apăsăm sandwich-ul obținut cu palma. Ungem feliile de deasupra cu sos și așezăm feliuțele de ou, apoi de roșii, apoi salata Aisberg. Le acoperim cu alte trei felii de pâine unse cu sos.
Cu ajutorul scobitorilor prindem sandwich-urile din 4 părți. Le tăiem marginile, apoi tăiem pe diagonală ca să obținem 2 triunghiuri drepte.
Comentarii
Похожие статьи
-
Gustare în lavaș mar 12, 2015
-
Базилик… Царский аромат iul 15, 2015
-
Pateu de carne cu ciuperci iun 11, 2014
-
Oua-pashot (ochiuri in apa) fierte cu paine si sunca iun 12, 2014
-
Tartalete cu pui și ierburi aromate iun 12, 2014