Pulpă de raţă cu sos de fructe de pădure

Просто&Вкусно - Salate - Pulpă de raţă cu sos de fructe de pădure

Ingrediente

1 pulpă de rață

mix de salată

floricele de brocoli

ulei de măsline

ierburi Provence

suc de lămîie

pentru marinadă:

1 lng miere

2 linguriță sos de soia

condimente la alegere

1 lng ulei de măsline

cimbru proaspăt

Pentru décor:

petale de albăstrele

coacăză roșie

ceapă verde subțire

sos de fructe de pădure

germeni (mikrogrin) de lucernă

Metodă de preparare

1

Preparăm marinada. Amestecăm într-un bol mierea, sosul de soia, ierburile aromatice și uleiul de măsline. Marinăm pulpa de rață timp 30 minute.

2

O învelim în foaie de pergament împreună cu ierburile aromatice și o coacem în rola preîncălzită la 180oC timp de 40 minute.

3

Fierbem brocoli timp de 5-7 minute într-o cantitate mică de apă.

4

Punem într-un bol frunzele de salată spălate, stropim cu cîteva picături de suc de lămîie, adăugăm ierburile Provence și uleiul de măsline, amestecăm bine totul. Așezăm salata pe farfurie. Facem o dungă de sos de fructe și așezăm brocoli.

5

Carnea de rață o tăiem feliuțe subțiri și o punem pe farfurie alături de salată.

6

Decorăm cu coacăză roșie, petale de albăstrele, germeni de lucernă, floare de Viola, ceapă verde și ierburi de Provence.

7

Înobilăm salata cu ulei de măsline și puțin sos de fructe.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Salate




Comentarii

Похожие статьи