Ingrediente
1 pulpă de rață
mix de salată
floricele de brocoli
ulei de măsline
ierburi Provence
suc de lămîie
pentru marinadă:
1 lng miere
2 linguriță sos de soia
condimente la alegere
1 lng ulei de măsline
cimbru proaspăt
Pentru décor:
petale de albăstrele
coacăză roșie
ceapă verde subțire
sos de fructe de pădure
germeni (mikrogrin) de lucernă
Metodă de preparare
Preparăm marinada. Amestecăm într-un bol mierea, sosul de soia, ierburile aromatice și uleiul de măsline. Marinăm pulpa de rață timp 30 minute.
O învelim în foaie de pergament împreună cu ierburile aromatice și o coacem în rola preîncălzită la 180oC timp de 40 minute.
Fierbem brocoli timp de 5-7 minute într-o cantitate mică de apă.
Punem într-un bol frunzele de salată spălate, stropim cu cîteva picături de suc de lămîie, adăugăm ierburile Provence și uleiul de măsline, amestecăm bine totul. Așezăm salata pe farfurie. Facem o dungă de sos de fructe și așezăm brocoli.
Carnea de rață o tăiem feliuțe subțiri și o punem pe farfurie alături de salată.
Decorăm cu coacăză roșie, petale de albăstrele, germeni de lucernă, floare de Viola, ceapă verde și ierburi de Provence.
Înobilăm salata cu ulei de măsline și puțin sos de fructe.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salata “SUBA” in alta interpretare iun 11, 2014
-
Салат из авокадо, феты, клубники и мяты mai 28, 2014
-
Meniu de sărbătoare dec 17, 2014
-
Salata panzanella iun 06, 2014
-
Gătim acasă: Quiche iul 09, 2014