Metodă de preparare
Tăiem vînăta în patru, o punem într-o tavă unsă cu ulei și o coacem sub gril aproximativ 5-7 minute, pînă va deveni moale și rumenă.
Pregătim un sos amestecînd usturoiul zdrobit cu ulei, oțet, sare și piper.
Tăiem roșiile feliuțe, ceapa julien, frunzele de salată le rupem cu mâina, din verdeață alegem doar frunzulițele.
Amestecăm toate legumele cu verdeața și sosul de ulei și oțet, punem deasupra bucățele de brînză de capră.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tabouleh iun 12, 2014
-
Salată cu sparanghel şi ou fiert paşot aug 04, 2014
-
Salată din fructe cu jeleu din portocale aug 22, 2014
-
Rosii umplute cu ricotta si piper negru iun 09, 2014
-
Salată de cartofi, cu hrean, ierburi și prosciutto oct 16, 2014