Metodă de preparare
Tăiem ceapa cubulețe mici și o prăjim într-o cratiță cu fundul gros, presărăm sare și amestecăm continuu pînă se va rumeni. Presărăm puțină scorțișoară.
Turnăm păstăile în cratiță și amestecăm bine totul. Adăugăm sare și usturoiul pisat, amestecăm.
Adăugăm roșiile fără coajă în sos propriu ( pomodorei pelati).
Turnăm puțin ulei de măsline, mai presărăm puțină sare și amestecăm totul. Pregătim la foc mic 15 minute, cu capacul pus, pînă vor fi gata păstăile.
Comentarii
Похожие статьи
-
Fasole cu ciolane mar 24, 2014
-
Pui cu ardei și fasole verde în sos mai 30, 2014
-
Семейные ценности с Надеждой Петренко aug 19, 2015
-
Salată cu prosciutto mai 19, 2014
-
Salate iun 29, 2015