Metodă de preparare
Tăiem ceapa cubulețe mici și o prăjim într-o cratiță cu fundul gros, presărăm sare și amestecăm continuu pînă se va rumeni. Presărăm puțină scorțișoară.
Turnăm păstăile în cratiță și amestecăm bine totul. Adăugăm sare și usturoiul pisat, amestecăm.
Adăugăm roșiile fără coajă în sos propriu ( pomodorei pelati).
Turnăm puțin ulei de măsline, mai presărăm puțină sare și amestecăm totul. Pregătim la foc mic 15 minute, cu capacul pus, pînă vor fi gata păstăile.
Comentarii
Похожие статьи
-
Supă de legume cu fasole sep 24, 2014
-
Frijoles Fritos iun 11, 2014
-
Pizza cu ton și olive mai 06, 2015
-
Băutură din rodii feb 20, 2015
-
Adjika apr 25, 2014