Metodă de preparare
Tăiem ceapa cubulețe mici și o prăjim într-o cratiță cu fundul gros, presărăm sare și amestecăm continuu pînă se va rumeni. Presărăm puțină scorțișoară.
Turnăm păstăile în cratiță și amestecăm bine totul. Adăugăm sare și usturoiul pisat, amestecăm.
Adăugăm roșiile fără coajă în sos propriu ( pomodorei pelati).
Turnăm puțin ulei de măsline, mai presărăm puțină sare și amestecăm totul. Pregătim la foc mic 15 minute, cu capacul pus, pînă vor fi gata păstăile.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pasta fusilli cu fasole şi cârnăciori afumaţi mai 19, 2014
-
Canape “Caprese” iun 09, 2014
-
Adjika apr 25, 2014
-
Frijoles Fritos iun 11, 2014
-
Fasole în sos de roșii picant iun 03, 2014