Roșii uscate

Просто&Вкусно - Gustări - Roșii uscate

Ingrediente

1 kg roșii cherry sau "prună"

5 căței de usturoi

O ramură de cimbru proaspăt

O ramură de rozmarin proaspăt

Ulei de măsline

Metodă de preparare

1

Roșiile se taie în jumătate, se scoate miezul cu semințe. Cuptorul se încălzeşte până la 100 de grade. Se așează roșiile în tava de copt la distanță una de alta, se pun la cuptor pentru cel puţin 6-7 ore.

2

Spălaţi bine şi uscaţi borcanul în care veți pune roșiile. Scoateți roşii uscate din cuptor, turnați peste ele apă fiartă și lăsați-le să se absoarbă 10-15 minute.

3

Stoarceți apa, uscați roşiile cu un prosop de hârtie. În borcan se amestecă ulei de măsline, usturoi, ierburi proaspete, se combină cu roșiile uscate, se amestecă bine, se închide etanș și se lasă pentru cel puţin o săptămână la loc rece și întunecat.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи