Ingrediente
1 limbă fiartă
Frunze de salată
100g brînză feta
100g roșii uscate
Condimente după gust
Pentru sos:
1 legătură măcriș
1 legătură pătrunjel
1 legătură busuioc
1 legătură spanac
4-5 căței de usturoi
50g capere
Sucul unei jumătăți de lămîie
1 lng ulei de măsline
1 lng sos de soia
Cîteva frunzulițe de mentă
Metodă de preparare
Tăiem limba fiartă feliuțe. Așezăm pe farfurie frunzele de salată, punem desupra feliuțele de limbă.
Adăugăm brînza feta tăiată cubulețe și roșiile uscate, condimentăm după gust.
Pregătim sosul pesto: punem în blender măcrișul, pătrunjelul, busuiocul, usturoiul, caperele, sucul de lămîie, uleiul de măsline, sosul de soia și frunzele de mentă, transformăm totul într-un sos.
Servim salata stropită cu sos pesto.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată de vitamine iun 13, 2014
-
Oul–un aliment gustos și foarte sănătos oct 28, 2014
-
Salată germană din cartofi și carne de porc ian 12, 2015
-
Salată cu prosciutto mai 19, 2014
-
Salată cu sparanghel şi ou fiert paşot aug 04, 2014