Metodă de preparare
Porumbul și măsline lăsăm să se scurgă de lichid.
Bostăneii se feliază fâșii subțiri. Se pun pe câteva clipe în apă fierbinte, apoi se trec printr-un jet de apă rece.
Ceapa se taie rondele subțiri. Usturoiul – se toacă mărunt.
Brânza se taie cubulețe și se lasă la marinat în ulei de măsline, presărat cu usturoiul mărunt, frunze de chimen și piper negru. Amestecăm ingredientele bine.
Scoatem pe un platou fâșiile de bostănei, porumbul, măslinele, ceapa tăiată, cubulețele de brânză. Turnăm salata cu uleiul de la marinatul de brânză.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată cu roșii cherry și pastramă mar 31, 2015
-
Salată uşoară cu caşcaval de capră aug 04, 2014
-
Salată de cartofi, cu hrean, ierburi și prosciutto oct 16, 2014
-
Salată cu carne de pui și sparanghel iul 03, 2014
-
Vinete ca la greci aug 25, 2014