Metodă de preparare
Porumbul și măsline lăsăm să se scurgă de lichid.
Bostăneii se feliază fâșii subțiri. Se pun pe câteva clipe în apă fierbinte, apoi se trec printr-un jet de apă rece.
Ceapa se taie rondele subțiri. Usturoiul – se toacă mărunt.
Brânza se taie cubulețe și se lasă la marinat în ulei de măsline, presărat cu usturoiul mărunt, frunze de chimen și piper negru. Amestecăm ingredientele bine.
Scoatem pe un platou fâșiile de bostănei, porumbul, măslinele, ceapa tăiată, cubulețele de brânză. Turnăm salata cu uleiul de la marinatul de brânză.
Comentarii
Похожие статьи
-
Chicken Spicy Wrap iun 12, 2014
-
Salată de cartofi, cu hrean, ierburi și prosciutto oct 16, 2014
-
Dip de morcov ian 28, 2015
-
Salată cu limbă și sos pesto iun 19, 2014
-
Palarioare de champignon umplute cu carne de porc iun 10, 2014