Metodă de preparare
Porumbul și măsline lăsăm să se scurgă de lichid.
Bostăneii se feliază fâșii subțiri. Se pun pe câteva clipe în apă fierbinte, apoi se trec printr-un jet de apă rece.
Ceapa se taie rondele subțiri. Usturoiul – se toacă mărunt.
Brânza se taie cubulețe și se lasă la marinat în ulei de măsline, presărat cu usturoiul mărunt, frunze de chimen și piper negru. Amestecăm ingredientele bine.
Scoatem pe un platou fâșiile de bostănei, porumbul, măslinele, ceapa tăiată, cubulețele de brânză. Turnăm salata cu uleiul de la marinatul de brânză.
Tags
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată de vară cu avocado aug 01, 2014
-
Salată de vară aug 16, 2013
-
Salată de Champignons cu verdeaţă dec 09, 2013
-
Salată nutritivă fără gluten apr 06, 2016
-
Picnic în stil american iun 26, 2014