Metodă de preparare
Tăiem roșiile în jumătăți și le curățim de semințe. Așternem în tavă hîrtie de copt și așezăm roșiile în ea.
Sărăm, pipărăm și condimentăm după gust, le stropim cu ulei de măsline.
Pregătim roșiile la temperatură joasă, cu ușa cuptorului întredeschisă și ventilatorul pornit. La temperatura 80oC o să dureze aproximativ 8-15 ore, la temperatura 100oC 6-12 ore, la o temperatură mai mare de 100oC 3-8 ore.
Roșiile fierbinți le așezăm în borcane. Le putem stropi cu sos balsamic.
Comentarii
Похожие статьи
-
Dulceață de pere cu paprica iun 19, 2014
-
Ceviche din pește alb iun 11, 2014
-
Fasoliţă iun 12, 2014
-
Creveţi pe feliuţe crocante de pâine aug 08, 2014
-
Clasica moldovenească apr 29, 2015