Metodă de preparare
Tăiem roșiile în jumătăți și le curățim de semințe. Așternem în tavă hîrtie de copt și așezăm roșiile în ea.
Sărăm, pipărăm și condimentăm după gust, le stropim cu ulei de măsline.
Pregătim roșiile la temperatură joasă, cu ușa cuptorului întredeschisă și ventilatorul pornit. La temperatura 80oC o să dureze aproximativ 8-15 ore, la temperatura 100oC 6-12 ore, la o temperatură mai mare de 100oC 3-8 ore.
Roșiile fierbinți le așezăm în borcane. Le putem stropi cu sos balsamic.
Comentarii
Похожие статьи
-
Roșii coapte, cu miere şi usturoi iun 12, 2014
-
Baghet cu umplutura de branza iun 11, 2014
-
Ghiveci de vinata iun 11, 2014
-
Frigarui de pui iun 11, 2014
-
Gustare cu castraveti iun 10, 2014