Roșii uscate сu usturoi

Просто&Вкусно - Gustări - Roșii uscate сu usturoi

Ingrediente

Roșii

Sare

Piper

Condimente după gust

Ulei de măsline

usturoi

Metodă de preparare

1

Tăiem roșiile în jumătăți și le curățim de semințe. Așternem în tavă hîrtie de copt și așezăm roșiile în ea.

2

Sărăm, pipărăm și condimentăm după gust, le stropim cu ulei de măsline.

3

Pregătim roșiile la temperatură joasă, cu ușa cuptorului întredeschisă și ventilatorul pornit. La temperatura 80oC o să dureze aproximativ 8-15 ore, la temperatura 100oC 6-12 ore, la o temperatură mai mare de 100oC 3-8 ore.

4

Roșiile fierbinți le așezăm în borcane. Le putem stropi cu sos balsamic.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи