Metodă de preparare
Intr-o cratita topim untul si sarea. Adaugam faina portionat. Micsoram focul si mestecam intr-una. Scoatem de pe foc si racim pina la 35-40 grade.
In aceasta masa adaugam rind pe rind cate un ou, mestecand minutios. Dupa care adaugam si cascavalul. Omogenizam.
Asternem hirtie de copt pe tava si o ungem cu unt. Cu ajutorul sacului sau cu o lingurita punem cate o bila pe tava. Coacem in rola la 220 grade, 20-25 min. scoatem din rola si le umplem cu crema de cascaval, spuma de sunca, salata de ou.
Comentarii
Похожие статьи
-
Aperitiv de brânză cu căpşune mai 23, 2014
-
Budincă cu mazăre verde aug 22, 2014
-
Chicken Spicy Wrap iun 12, 2014
-
Prune in becon oct 21, 2014
-
Ca să nu mucegăiască cașcavalul aug 18, 2014