Metodă de preparare
Intr-o cratita topim untul si sarea. Adaugam faina portionat. Micsoram focul si mestecam intr-una. Scoatem de pe foc si racim pina la 35-40 grade.
In aceasta masa adaugam rind pe rind cate un ou, mestecand minutios. Dupa care adaugam si cascavalul. Omogenizam.
Asternem hirtie de copt pe tava si o ungem cu unt. Cu ajutorul sacului sau cu o lingurita punem cate o bila pe tava. Coacem in rola la 220 grade, 20-25 min. scoatem din rola si le umplem cu crema de cascaval, spuma de sunca, salata de ou.
Comentarii
Похожие статьи
-
Bucataria lumii cu Bernard Etinof sep 02, 2015
-
Aperitiv din vinete iun 11, 2014
-
Tartalete cu ciuperci și cașcaval iun 19, 2014
-
Dulceață de pere cu paprica iun 19, 2014
-
Bucătăria Greciei cu Anna Dema apr 14, 2015