Metodă de preparare
Turnăm mazărea în apă clocotită și o fierbem 3-4 minute.
Prăjim feliuțele de bacon în puțin ulei pînă devin rumene și crocante. Le scoatem pe un șervețel și le lăsăm să se scurgă surplusul de ulei. Tăiem baconul mărunt.
Scurgem mazarea de apa în care a fiert, o amestecăm cu baconul și cu uleiul în care s-a prăjit acesta, adăugăm sucul de lămîie și menta.
Sărăm și pipărăm după gust.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată caldă din pîine,bacon,rucola şi ou paşot aug 08, 2014
-
Sufleu de pui cu feta și mazăre mai 20, 2014
-
Salată de Boeuf cu somon mai 20, 2014
-
Brocoli după rețeta Juliei Child iul 03, 2014
-
Fileu de biban în bacon ian 12, 2015