Ingrediente
175 gr stafide negre
175 gr stafide aurii
70 gr portocale confiate
70 gr lamaie confiate
70 ml rom
5 gr condimente (piper negru, scortisoara, nucsoara, cardamon)
Pentru aluat:
90 ml lapte
30 gr drojdie uscata
140 gr faina
280 gr faina
45 gr zahar
70 ml lapte
140 gr untsarefructele inmuiate
70 gr migdale intregi
70 gr mindale tocate
Metodă de preparare
Ingredientele pentru inmuiat se pun intr-un vas cu capac si se lasa la temperatura camerei pentru 8 ore.
Pregatim aluatul: amestecam prima portie de lapte cu drojdia si prima portie de faina. Se lasa compozitia acoperita la cald vreo 30 min. Dupa care adaugam restul ingredienteleor pentru aluat in afra de fructe si framintam un aluat elastic cu ajutorul unui mixer. Lasama aluatul sa se odihneasca 20 min., apoi adaugam si fructele inmuiate. Mai lasam aluatul 15 min. sa se odihneasca.
Comentarii
Похожие статьи
-
noi 22, 2024
-
Înger de Crăciun dec 08, 2014
-
Coroniță tradițională de Crăciun dec 04, 2014
-
Harta călătoriilor cu gust. Mai apr 22, 2014
-
За кадром новогоднего проекта noi 19, 2014