Metodă de preparare
Punem mazărea într-o cratiță cu apă , aducem până la fierbere și pregătim la foc încet pănă boabele sunt moi, (5-6 minute).
Între timp fierbem pastele făinoase în altă cratiță
Într-o tigaie încălzim uleiul, adăugăm usturoil si îl pregătim la foc mic, ca sa nu ardă.
Scurgem mazărea, păstrând apa în care a fiert.
Punem jumătate de mazăre într-un robot de bucătărie, cu usturoiul pregătit în ulei, adăugăm sare și piper, apă din mazăre, și mixăm pînă când obținem un pireu uniform, adăugând puțină apă din mazăre dacă e necesar.
Pireul îl amestecăm cu restul mazării fierte, cu pătrunjelul pregătit, și amestecîm totul cu macaroanele scurse.
Condimentăm după gust și servim budinca fierbinte. Dacă dorim, presărăm cu cașcaval ras.
Comentarii
Похожие статьи
-
aug 21, 2025
-
Pizza Margarita mai 06, 2015
-
Gustare în lavaș mar 12, 2015
-
Atelier gastronomic "Delicii în Postul Mare" cu Tamara... mar 17, 2015
-
Гастрономический театр: Салат с соризом и красной фасолью Тамары... mar 24, 2015