Metodă de preparare
Spălăm vinetele și dovleceii, îi tăiem cubulețe și îi prăjim în ulei de măsline timp de 20 minute la foc mic.
Curățim ceapa și o tocăm mărunt. Spălăm ardeii, îi curățim și îi tăiem feliuțe. Călim puțin ceapa și ardeiul în ulei de măsline.
Spălăm roșiile și le tăiem feliuțe.
Adăugăm roșiile și turmericul peste ceapă și ardei. Prăjim totul încă 20 minute.
Amestecăm compoziția de roșii cu cea de vînătă.
Tocăm mărunt usturoiul și îl punem grămăjoară peste ratatouille. Punem deasupra și frunzele de busuioc. Mai înăbușim totul cîteva minute, să se îmbrățișeze aromele.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salata panzanella iun 06, 2014
-
Ruladă de carne cu șuncă și ou iun 09, 2014
-
Bărcuțe din vinete aug 25, 2014
-
Salată cu carne de pui şi legume la grătar mai 23, 2014
-
Oul–un aliment gustos și foarte sănătos oct 28, 2014