Metodă de preparare
Tăiați vinetele bucăți, a câte 3 cm. Presărați-le cu sare și lăsați-le peste noapte. Dimineața, scurgeți lichidul din vinete.
Ardeiul gras se taie bucăți, a câte 3 cm.
Vinetele se stropesc cu ulei de măsline și se lasă la copt împreună cu ardeii, până devin crocanți. Temperatura de coacere este de 200 grade C. Scoatem legumele din cuptor și le lăsăm să se răcească.
Tocăm fin pătrunjelul și coriandrul. Opțional se adaugă și un castravete. Amestecăm bine legumele, stropim cu sucul de lămâie și potrivim de sare.
Comentarii
Похожие статьи
-
Aperitiv din vinete iun 11, 2014
-
Piept de găină cu sos katsu și orez iun 19, 2014
-
Vinete ca la greci aug 25, 2014
-
Rulouri din vinete cu oregano iul 07, 2014
-
Ghiveci de vinata iun 11, 2014