Metodă de preparare
Tăiați vinetele bucăți, a câte 3 cm. Presărați-le cu sare și lăsați-le peste noapte. Dimineața, scurgeți lichidul din vinete.
Ardeiul gras se taie bucăți, a câte 3 cm.
Vinetele se stropesc cu ulei de măsline și se lasă la copt împreună cu ardeii, până devin crocanți. Temperatura de coacere este de 200 grade C. Scoatem legumele din cuptor și le lăsăm să se răcească.
Tocăm fin pătrunjelul și coriandrul. Opțional se adaugă și un castravete. Amestecăm bine legumele, stropim cu sucul de lămâie și potrivim de sare.
Comentarii
Похожие статьи
-
Italianca care a cucerit întreaga lume oct 17, 2014
-
Vinete cu brînză aug 25, 2014
-
Aperitiv din vinete iun 11, 2014
-
Ratatouille Nicoise mai 23, 2014
-
Ratatouille aug 21, 2014