Metodă de preparare
Amestecam ambele tipuri de faina, sarea, ouale, apa. Framintam un aluat tare si elastic. Lasam aluatul 20-25 min. sa se odihneasca.
Amestecam sarea, bazilicul si ricoota cu galbenusul pina obtinem o masa omogena. Adaugam si parmezanul ras.
Aluatul odihnit il intindem bine si uniform in fisii lungi si inguste. Taiaem fisiile de latime 3-4 cm, umplutura o punem in sacul pt cofetarie si umplem pe tot perimetrul aluatului pe mijloc.
Punem sosul obtinut in tava pentru rola, deasupra punem melcii, presuram cu parmesan ras si mai turnam putina frisca. Punem in rola pentru 15 min, servim portionat impreuna cu sos.
Comentarii
Похожие статьи
-
Polenta cu roşii ricotta şi prosciutto mai 19, 2014
-
Salau cu sos pesto mai 20, 2014
-
Rosii umplute cu ricotta si piper negru iun 09, 2014
-
Среднеазиатский плов iun 02, 2014
-
Cuscus cu vinete grill mai 20, 2014