Melci cu ricotta

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Melci cu ricotta

Ingrediente

pentru alaut:
400 gr faina
100 gr faina de mazare
4 oua
sare
0.5 pahare apa rece
pentru umplutura:
200 gr ricotta
1 galbenus
bazilic
3 ling. parmesan President (ras)
½ pah. Frisca President
5 rosii Cherry
sare, piper negru

Metodă de preparare

1

Amestecam ambele tipuri de faina, sarea, ouale, apa. Framintam un aluat tare si elastic. Lasam aluatul 20-25 min. sa se odihneasca.

2

Amestecam sarea, bazilicul si ricoota cu galbenusul pina obtinem o masa omogena. Adaugam si parmezanul ras.

3

Aluatul odihnit il intindem bine si uniform in fisii lungi si inguste. Taiaem fisiile de latime 3-4 cm, umplutura o punem in sacul pt cofetarie si umplem pe tot perimetrul aluatului pe mijloc.

4

Image Incleiem marginile si invirtim formind un melc, dar cercurile intre ele le lipim putin. Le fierbem putin in papa sarata.

5

Image Intro tigaie prajim putin rosiile cherry taiata in jumatate peste care turnam frisca si mai inabusim putin pina se ingroasa sosul.

6

Punem sosul obtinut in tava pentru rola, deasupra punem melcii, presuram cu parmesan ras si mai turnam putina frisca. Punem in rola pentru 15 min, servim portionat impreuna cu sos.

7



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи